Κάντο όπως πέρυσι…

από AllAboutARIS

Δεν χωράει άλλα στραβό αποτέλεσμα για τον ΑΡΗ εντός έδρας…

Ο πρώτος μήνας του φετινού πρωταθλήματος χειρότερα δεν θα μπορούσε να πάει. Από τις 17 Αυγούστου μέχρι και σήμερα μόνο αρνητικά πράγματα έχουν συμβεί στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Είναι δεδομένο πως η ανάκαμψη πρέπει να ξεκινήσει από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Ο ΑΡΗΣ επιβάλλεται να… καταπιεί  τον Λεβαδειακό από το ξεκίνημα του ματς, λειτουργώντας με επιθετική σκέψη όχι απαραίτητα μόνο στην μεσοεπιθετική γραμμή.. Οι βιωτοί δεν επιτρέπεται να αισθανθούν, σε κανένα σημείο του αγώνα, πως μπορούν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος πρέπει να είναι ανάλογο του περσινού 4-0. Άλλα βέβαια τα δεδομένα πέρυσι καθώς το ματς διεξήχθη προς το τέλος της χρονιάς αλλά στην ουσία η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς είναι εξίσου μεγάλη.

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία οι παίκτες έχουν πάρει τα πάνω τους και είναι διατεθειμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

Ο κόσμος παρά την πίκρα του θα δώσει κανονικά το παρών και θα προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα στην πρώτη νίκη της χρονιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα