Στο καταφύγιο του ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS.com βρέθηκε στο… καταφύγιο του ΑΡΗ στην Φλώρινα και σας το παρουσιάζει, εκεί όπου οι «κίτρινοι» βάζουν τις βάσεις για την φετινή περίοδο. Σε μία καταπληκτική τοποθεσία στο βουνό, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του προσπαθούν να βρουν… χημεία.

Το Veltsi -hotel ανήκει στην κατηγορία των Boutique hotels. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, ανάμεσα σε πυκνά δάση από βελανιδιές, φλαμουριές, καστανιές και αγριοκορομηλιές.

Το ξενοδοχείο Βέλτση στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή του ΑΡΗ από την 1η Σεπτεμβρίου, βρίσκεται μόλις 14 χμ. Από το χιονοδρομικό της Βίγλας – Πισοδερίου, είναι μία μοντέρνα κατασκευή από πέτρα πελεκητή, γυαλί και ξύλο. Επίσης προσφέρει χειμώνα – καλοκαίρι μοναδικές απολαύσεις, με ευρωπαϊκά μονοπάτια ,ονειρικές κοιλάδες και σπάνια πανίδα και χλωρίδα, εισαγωγή στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO σαν επίγειος παράδεισος. Τζάκια, τζακούζι, θερμαινόμενη πισίνα, παροχή internet και κλασσικά παραδοσιακά φαγητά της Φλώρινας.
Η πρόσβαση στην Φλώρινα είναι άμεση και εύκολη, μιας και απέχει περίπου 6 χλμ, μία διαδρομή που κάνουν καθημερινά οι «κίτρινοι» προκειμένου να προπονηθούν στο ΔΑΚ. Το πανέμορφο τοπίο με το βουνό δίπλα τους και το δάσος, βοηθάει στην ηρεμία και την χαλάρωση των παικτών , μετά από τις ιδιαίτερα εξαντλητικές προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα