Γκάμα στο AllAboutARIS: "Συμφωνήσαμε σε λίγα λεπτά – Φέτος θέλω να κερδίσω κάτι με τον ΑΡΗ!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν η χθεσινή μέρα είχε πρόσωπο για τον ΑΡΗ, τότε θα ήταν του Μπρούνο Γκάμα.

Η άφιξη του Πορτογάλου ήταν σημείο αναφοράς χθες στα 3-5 Πηγάδια. Όπως σημείο αναφοράς είναι,  τα τελευταία 24ωρα, η συμφωνία του με τον ΑΡΗ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο Ιβηρας άσσος βρισκόταν στον… αέρα όλο το προηγούμενο διάστημα, μέχρι που έριξε το κασέ του και έδειξε την θέλησή του να παραμείνει στην ομάδα. 

Η είδηση αυτή έκανε χαρούμενο τον κόσμο, τον Μίχαελ Ένινγκ και φυσικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην Θεσσαλονίκη βλέπει ότι βρήκε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό… λιμάνι της καριέρας του. Μία ανανέωση που περιλαμβάνει φιλοδοξίες και στόχους ώστε να βοηθήσει τον ΑΡΗ να κάνει το βήμα παραπάνω, όπως τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στο AllAboutARIS. 

Ο Πορτογάλος… ξετύλιξε το κουβάρι της ανανέωσής του, προσδοκώντας σε πολύ καλύτερα πράγματα με την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Μπορεί να ετοιμάζεται για να κλείσει το 33ο έτος της ζωής του τον επόμενο Νοέμβριο, αλλά ειδικά πέρυσι απέδειξε ότι είναι σαν το… κρασί. Οσο παλιώνει, τόσο καλύτερο γίνεται… 

Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξή του…

-Και πάλι εδώ λοιπόν… Συναισθήματα; 

“Νιώθω πολύ καλά. Μπορείτε να το φανταστείτε. Είμαι χαρούμενος που είμαι με την ομάδα. Ηθελα να συνεχίσω, για να μπορέσω να την βοηθήσω”.

-Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου το ενδεχόμενο να μην συνεχίσεις στον ΑΡΗ;

“Είμαι επαγγελματίας και αυτό κάποιες φορές συμβαίνει. Πέρασε από το μυαλό μου και είναι λογικό. Τώρα όμως συμφωνήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και είναι καλό που θα μείνω στην ομάδα”.

Πόσο διήρκησε η συζήτησή του με τον Θοδωρή Καρυπίδη, μέχρι να συμφωνήσετε;

“Είχαμε μιλήσει και τις προηγούμενες μέρες. Όταν έφτασα Θεσσαλονίκη, μιλήσαμε για μερικά πράγματα ακόμα. Ο πρόεδρος με ξέρει, όπως τον ξέρω κι εγώ. Μιλήσαμε λίγα λεπτά, ξεκαθαρίσαμε κάποιες λεπτομέρειες και συμφωνήσαμε”.

-Και τώρα η τρίτη χρονιά, με νέες φιλοδοξίες… 

“Θέλω αυτή τη χρονιά να είμαστε καλύτεροι από τις προηγούμενες. Να μπούμε στους ομίλους του Europa League, να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να τερματίσουμε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα”.

-Πέρσι είχες την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα σου, σε ηλικία 32 ετών. Φέτος στα 33 να περιμένουμε κάτι καλύτερο…

“Ναι (σ.σ. γέλια). Ελπίζω να κάνω την ίδια ή και καλύτερη σεζόν από πέρσι. Δουλεύω σκληρά γι αυτό. Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω ρυθμό. Θέλω να κερδίσω φέτος κάτι με τον ΑΡΗ”.

-Εφόσον εξαντλήσεις το συμβόλαιό σου με τον ΑΡΗ, θα είναι συμπληρώσεις τέσσερα χρόνια στην ομάδα…

Ήμουν και στο παρελθόν, σε δύο ομάδες περίπου στα τρία χρόνια. Αν μείνω στον ΑΡΗ μέχρι το τέλος του συμβολαίου θα είναι σημαντικό, αλλά δεν το σκέφτομαι από πριν αυτό. Αυτή είναι η ζωή. Φυσικά χαίρομαι που υπάρχει σταθερότητα και βοηθάω στο να γίνει μεγαλύτερος ο σύλλογος”.

-Ο κόσμος αναρωτιόταν συνεχώς για το αν θα παραμείνεις ή όχι. Τώρα τι θέλεις να τους πεις;

“Τους ευχαριστώ για το πάθος τους που μου το έχουν μεταφέρει. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να μείνω”.

Προτεινόμενα Άρθρα