Παρέλαση φιλάθλων και πολιτικών(pics)

από AllAboutARIS

Όλοι εξέφρασαν τη δεδομένη στήριξή τους στην προσπάθεια του ΑΡΗ σε ό,τι χρειασθεί για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και δήλωσαν σύμμαχοι του Συλλόγου…

Εκατοντάδες φίλοι του ΑΡΗ (πολλοί εκ των οποίων παιδιά) επισκέπτονται από το πρωί το περίπτερο του ΑΡΗ στη Δ.Ε.Θ όπου φωτογραφίζονται και παίρνουν αναμνηστικά δώρα που μοιράζει η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ.

Ανάμεσα στους επισκέπτες και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου, ο τ. Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης Χ. Καπόν, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας ( ναι αυτός που ευχήθηκε να υποβιβαστεί ο ΑΡΗΣ, αλλά δεν φταίει αυτ΄πος, την δουλειά του έκανε με φωτογραφίες μπροστά από τα λάβαρα του ΑΡΗ), το μέλος του ΔΣ της τράπεζας Πειραιώς Χ. Αντωνιάδης και ο επικεφαλής της ΚΕΔ μπάσκετ Σ. Συμεωνίδης.

Όλοι εξέφρασαν τη δεδομένη στήριξή τους στην προσπάθεια του ΑΡΗ σε ό,τι χρειασθεί για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και δήλωσαν σύμμαχοι του Συλλόγου. Αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΜΑ. Για τον Ζέρβα είμαστε σίγουροι, άλλωστε αγόρασε και αναμνηστικά!

Προτεινόμενα Άρθρα