Αυτοκτόνησε ο Σλοβάκος Σπίλαρ

από AllAboutARIS

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της χώρας «Cas», ο Σπιλάρ έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού του στην πόλη Στρόπκοφ.

Ο πρώην διεθνής Σλοβάκος αμυντικός Μάρεκ Σπιλάρ αυτοκτόνησε σε ηλικία 38 ετών! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της χώρας «Cas», ο Σπιλάρ έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού του στην πόλη Στρόπκοφ.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα της και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σλοβακίας, με τις αρχές να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Ο αυτόχειρας είχε αγωνιστεί σε Πέτρα Ντρνόβιτς, Τατράν Πρεσόφ, Κόζιτσε, Μπάνικ Οστράβα, Σίγκμα Όλομουτς, τη βελγική Μπριζ και την ιαπωνική Ναγκόγια Γκράμπους Έιτ, με την οποία είχε κρεμάσει τα παπούτσια του το 2007.

Είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Σλοβακίας με την Κόζιτσε το 1997 και το 1998 και πρωταθλητής Βελγίου το 2003 και το 2005 με τη Μπριζ, ενώ κατέκτησε με τις ίδιες ομάδες τα Κύπελλα Σλοβακίας (1997) και Βελγίου (2004) αντίστοιχα.

Ο Σπιλάρ είχε επίσης αγωνιστεί 30 φορές με την Εθνική Σλοβακίας από το 1997 μέχρι το 2002.

Προτεινόμενα Άρθρα