"Ηξερε τί έκανε ο Κάτσε"

από AllAboutARIS

Ενδιαφέρουσα η άποψη των αλβανικών ΜΜΕ

Νέες διαστάσεις δίνουν στο θέμα Κάτσε τα αλβανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα parapolitika.gr. Βάσει του δημοσιεύματος, ο Αλβανός παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν διάλεξε… τυχαία την ημέρα, προκειμένου να φορέσει το μπλουζάκι με το σήμα του UCK.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα:

Τρελές διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η πρόκληση του νεαρού Αλβανού ποδοσφαιριστή Κάτσε να ανεβάσει με φωτογραφία του στο διαδίκτυο με την μπλούζα του UCK.  Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή την ημερομηνία που επέλεξε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (4 Σεπτεμβρίου) δίνουν την δική τους απάντηση.

Ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 όταν μετά τη νίκη της Αλβανίας επί της Ελλάδας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ξέσπασαν επεισόδια στη Ζάκυνθο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επεισοδίων έπεσε νεκρός ο 22χρονος Aλβανός Παλούσι Γκραμούζ κοντά στην παραλία Tσιλιβή, όταν ο συνομήλικός του Eλληνοαμερικανός Παναγιώτης Kλάδης, βλέποντας μια ομάδα τριών Aλβανών να πανηγυρίζει, τράβηξε μαχαίρι και επετέθη εναντίον τους, σκοτώνοντας τον Γκραμούζ και τραυματίζοντας άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη διάσταση που δίνεται από κάποια μέσα, η φωτογραφία του Κάτσε με το μπλουζάκι του UCK «ανέβηκε» στο διαδίκτυο για να αποτίσει φόρο τιμής στον Παλούσι.

Προτεινόμενα Άρθρα