Ενα φινάλε που του αρμόζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία… γεμάτη, δύσκολη και ενδιαφέρουσα σεζόν για τον ΑΡΗ, σήμερα φτάνει στο τέλος της.

Έπειτα από εννέα μήνες… non-stop δράσης, οι “κιτρινόμαυροι” ρίχνουν αυλαία στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην Αθήνα για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ ((19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4 NS3).

Οι δύο “κιτρινόμαυροι” δίνουν ένα ντέρμπι με τον ίδιο στόχο, αφού το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει ποιά από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Ο ΑΡΗΣ έχει το πλεονέκτημα όντας έναν βαθμό πάνω και θα παίξει για δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με την Ένωση η οποία χρειάζεται μόνο νίκη. 

ΑΡΗΣ: Με τις γνωστές απουσίες

Η ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα με τις… σταθερές απουσίες των Μήτρογλου, Ιωάννου και Κάτσε. Ο Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα , παίρνοντας για ακόμη μία φορά μαζί του τον Λίριν Ντουάρτε. 

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

ΑΕΚ: Σήμερα ανακοινώνει αποστολή ο Χιμένεθ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός για τις επιλογές του όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του μέχρι χθες. 

Νταντσένκο, Ραντόνια και Λάτσι είναι οι σίγουρες απουσίες για τον Χίμενεθ, ο οποίος θα συγκεντρώσει την ομάδα σήμερα στα Σπάτα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή του ντέρμπι.

Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι και Γκαρσία είναι κάποιες από τις επιστροφές που αναμένεται να έχει η Ένωση για το σημερινό ματς. 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

10η αγωνιστική πλέι οφ Super League

-ΑΕΚ-ΑΡΗΣ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “ΟΑΚΑ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άντρις Τρεϊμάνις (Λετονία)
ΒΟΗΘΟΙ: Χάραλντς Γκουτερμάνις (Λετονία), Αλεξέι Σπασιονίκοβς (Λετονία)
4ος: Παναγιώτης Κουκουλάς (Λέσβος)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Τάμας μπόγκναρ (Ουγγαρία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Προτεινόμενα Άρθρα