Άρα ο Μπόλονι είναι ρατσιστής;

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγο πριν κάτσουν οι Αρειανοί να δουν χθες τον αγώνα στην Τρίπολη, άκουσαν τον Λάζλο Μπόλονι να ασχολείται με την ομάδα τους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού… θυμήθηκε τον ΑΡΗ επειδή αδικήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για χθες, όντως έχει δίκιο και ορθώς “φώναζε”. Απλά αν κοιτάξει κάποιος τις δηλώσεις του, θα προσέξει κάτι ενδιαφέρον.

“…Αυτοί που έρχονται δεν είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές. Έχουμε πολύ καλές ελληνικές διαιτησίες. Είδα και Έλληνες διαιτητές που σφύριξαν στα πλέι οφ. Με ενοχλεί που φέρνουν διαιτητές από οπουδήποτε. Έρχονται από χώρες που έχουν κατώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Και το δεύτερο που θέλω να πω είναι τι αισθάνεται ο Έλληνας διαιτητής όταν βλέπει διαιτητές από την Εσθονία και από τη Λιθουανία να σφυρίζουν στη θέση του. Σε λίγο θα μας φέρουν και από τη Μογγολία…”.

Κάποτε πολλοί έπεσαν πάνω στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον χαρακτήρισαν ρατσιστή επειδή είπε τον Μπόλονι… Ρουμάνο, που είναι κιόλας. Χθες που ο Μπόλονι ξεφώνιζε Εσθονούς, Λιθουανούς και Μογγόλους, δεν είναι ρατσιστής;

Βέβαια ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε και την… αγάπη του για τους Έλληνες διαιτητές. Αυτοί ήταν άλλωστε που… έβαλαν πλάτη για να μαζέψει βαθμούς στα μέσα της σεζόν και να ανακάμψει στη βαθμολογία. Ξέρει ο Ρουμάνος ότι σαν τον Ευαγγέλου και τον… Φωτιά, δεν έχει… 

Προτεινόμενα Άρθρα