Ερχεται οκταήμερο… στο κόκκινο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

To παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ., σε ένα κρίσιμο σημείο των πλέι οφ για δύο λόγους.

Η ήττα από την ΑΕΚ μεγαλώνει το “πρέπει” της νίκης στο ματς με τους “πράσινους”, το οποίο παράλληλα σηματοδοτεί την αρχή ενός δύσκολου οκταημέρου για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. 

Από την ερχόμενη Κυριακή (18/04) μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων (25/04) οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Πρώτα ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21/04) και η τριάδα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στην Τρίπολή κόντρα στον Αστέρα. 

Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι αγώνες πριν τη διακοπή του Πάσχα και αναμένεται να κρίνουν πολλά για το φίνινς του στη σεζόν, δηλαδή την προσπάθειά του να “κλειδώσει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κρατάει στα χέρια του αλλά και την κατάληψη ή όχι της 2ης θέσης. 

Πρόκεται για ένα απαιτητικό διάστημα, το οποίο καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της ομάδας να ανασυνταχθεί και να “σβήσει” άμεσα τις ανορθογραφίες που παρουσίασε με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα