Champions League: Τα φώτα στο Παρίσι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι πρώτες ομάδων των ημιτελικών του Champions League θα προκύψουν απόψε.

Στις 22:00 τα βλέμματα στρέφονται σε Παρίσι και… Σεβίλλη, για τους αγώνες Παρί-Μπάγερν και Τσέλσι-Πόρτο. 

Ολα θα φώτα φυσικά θα είναι στραμμένα στην “πόλη του φωτός” και στο δεύτερο μέρος της “μονομαχίας” Παερί και Μπάγερν μετά τη νίκη των Γάλλων με 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους γηπεδούζους, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μπερνάτ, Ικάρντι, Κουρζαβά και Μαρκίνιος, ενώ αμφίβολοι οι Ντιαλό και Φλορέντσι.

 Ο Χάνσι Φλικ έχει και πάλι πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, με κυριότερους αυτούς των Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι και ουδόλως αμελητέους των Κόστα, Ζίλε και Τολισό που επίσης θα λείψουν. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μπόατενγκ, Ερνάντες και Κίμιχ.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Παρί (Ποτσετίνο): Νάβας, Νταγκμπά, Ντανίλο, Κιμπελέ, Ντιαλό, Γκεγέ, Παρέδες, Ντι Μαρία, Ντράξλερ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Μπάγερν (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερνάντες, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ.

Στην… ουδέτερη Σεβίλλη, η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Πόρτο με “προίκα” τη νίκη της με 2-0 στην Πορτογαλία και έχει μπροστά τς 90 λεπτά σωστής διαχείρισης για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Τόμας Τούχελ έχει αμφίβολους τους Κρίστενσεν και Τιάγκο Σίλβα, ενώ στο όριο καρτών βρίσκονται οι Κόβατσιτς και Ζίγιες.

 Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει λευκό απουσιολόγιο και μοναδική έγνοια ότι ο Εμπεμπά είναι στο όριο καρτών.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ζούμα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Χάβερτς, Πούλισικ.

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Μαρτσεζίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Κορόνα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Οτάβιο, Μαρεγκά, Ταρέμι.

Προτεινόμενα Άρθρα