Δύο ημίχρονα, λάθη και… κουβέντα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ήττα από την ΑΕΚ έχει δώσει αφορμή για αρκετή κουβέντα όσον αφορά την εικόνα του ΑΡΗ μετά τη διακοπή των Εθνικών.

Το καταστροφικό πρώτο ημίχρονι με την ΑΕΚ δημιουργεί φυσιολογικό προβληματισμό και συνδέεται με τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Η διαφορά είναι ότι οι Αρκάδες δεν πλήγωσαν τον ΑΡΗ στη μία καλή ευκαιρία που είχαν, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που εκμεταλλεύτηκε τα… δώρα ΑΡΗ και διαιτησίας για να φτάσει σε αυτό το σκορ. 

Στο μυαλό του ο Άκης Μάντζιος συνδέει αυτά τα δύο πρώτα ημίχρονα και τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα, καλούμενος να βρει απαντήσεις και λύσεις ώστε να αλλάξει ξανά την εικόνα της προς το καλύτερο. 

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τους παίκτες σήμερα στο Ρύσιο μετά το χθεσινό ρεπό και δεν αποκλείεται να γίνει μία κουβέντα για την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και τη γενικότερη εικόνα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια.

Άπαντες καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ώστε να μην χαθεί το πλεονέκτημα που συνεχίζει να έχει η ομάδα για τη 2η θέση και την έξοδο της στην Ευρώπη, έχοντας μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν.

H σημερινή προπόνηση λοιπόν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Προτεινόμενα Άρθρα