Μάνατζερ Τζέγκο: "Είχαμε προτάσεις από Αγγλία-Πορτογαλία, μας κέρδισε το πρότζεκτ του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Παίκτης του ΑΡΗ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Τζέιμς Τζέγκο με τον ατζέντη του, Μπάντι Φάρα να μιλάει στην Daily Telegraph της Αυστραλίας για την νέα προοπτική στη καριέρα του πελάτη του

Ο μάνατζερ του Τζέγκο δήλωσε ότι υπήρξαν πολλές προτάσεις για τον παίκτη από Αγγλία και Πορτογαλία αλλά όταν άκουσαν για το πρότζεκτ του ΑΡΗ, είπαν κατευθείαν το “ναι”.

Μάλιστα ο Τζέγκο πήρε και τις ευλογίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Αυστραλίας που τον παρότρυνε να πάει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το αυστριακό.

“Καλύπτει πολλά από τα θέλω του η επιλογή του ΑΡΗ. Ξέρω ότι ο παίκτης είχε μια συνομιλία με τον Γκρέιαμ Άρνολντ (ομοσπονδιακός τεχνικός Αυστραλίας), ο οποίος του έδωσε την… ευλογία του για την μετακίνησή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το αυστριακό”, είπε αρχικά ο Μπάντι Φάρα στην Daily Telegraph της Αυστραλίας, προσθέτοντας για τον ΑΡΗ πως: “Είναι μια ομάδα που σαφώς θα παλέψει για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες με υψηλή ποιότητα, ένας Γερμανός τεχνικός που έχει πολύ δυνατές αρχές. Ο Τζίμι (Τζέγκο) πέρασε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα Αυστρίας, οπότε ήταν η τέλεια στιγμή για να κάνει μια τέτοια κίνηση”.

Αναφέρθηκε όμως και στο ενδιαφέρον που δέχθηκε ο πελάτης του από άλλες ομάδες σχολιάζοντας: “Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες σε Πορτογαλία και Αγγλία που τις σκεφτόμασταν, αλλά όταν εμφανίστηκε ο ΑΡΗΣ και μας ανέλυσε το πρότζεκτ που υπάρχει, δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο, τη συγκεκριμένη στιγμή της καριέρας του”.

Προτεινόμενα Άρθρα