Στην τελική ευθεία για Λόπεζ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να τελειώσει άμεσα και μέσα στα επόμενα 24ωρα την υπόθεση του βασικού επιθετικού της σεζόν, δείχνοντας να πλησιάζει στην κίνηση που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αποτελεί προτεραιότητα για αυτόν

Όπως σημειώθηκε από το AllAboutARIS  οι άνθρωποι της ομάδας έριξαν το τελευταίο διάστημα όλο το βάρος στον Κριστιάν Λόπεζ, και είδικά από την στιγμή που εγκατέλειψαν οριστικά την υπόθεση του Αρμάντο Σαντίκου. Τις τελευταίες μέρες  έχουμε σημειώσει την συγκρατημένη αισιοδοξία των ανθρώπων του ΑΡΗ για την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, για την οποία απότι φαίνεται θα επιβεβαιωθούν. 

Ο παίκτης έχει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα πρόταση στα χέρια του από τον ΑΡΗ και οι πληροφορίες αναφέρουν οτι η θετική του απάντηση δεν είναι πολύ μακριά, μετά και από τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε από τις δύο πλευρές.

Δεν αποκλέιεται λοιπόν, ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει θετική εξέλιξη από τον Ισπανό, και εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία, να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να μεταβεί στο Βέρμιο, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα