Η επιμονή στο εξωτερικό και οι πρώτες συμφωνίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιούνιος κυλάει με αναμονή για τον ΑΡΗ όσον αφορά το θέμα του ban, όμως παράλληλα πλησιάζει στη στιγμή που θα μάθει οριστικά την απόφαση του CAS.

Οσο περνούν αυτές οι μέρες αναμονής, τόσο προχωράει και ο προγραμματισμός της ομάδας ώστε να είναι έτοιμη στην περίπτωση που ανοίξει ο δρόμος για τη στελέχωση του ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη φάση οι “κιτρινόμαυροι” είναι παραπάνω από έτοιμοι, επιμένοντας στην αγορά του εξωτερικού για τις πρώτες 6-7 κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν και αφορούν την αρχική ενδεκάδα.

Ειδικά σε θέσεις όπως στα στόπερ, στα εξτρέμ και στον φορ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με 1-2 περιπτώσεις σε κάθε μία και δεν αποκλείεται να αποσπάσει άμεσα θετικές απαντήσεις, εάν δεν έχει γίνει ήδη με κάποιους.

Ολα βέβαια στη σκιά του CAS και σε μία κατάσταση αναμονής, την οποία ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί. Αυτό όμως δεν ισχύει για την άλλη πλευρά, δηλαδή τους παίκτες. Για αυτό στην Αλκμήνης ελπίζουν να υπάρξει θετική εξέλιξη μέσα στον τρέχων μήνα, ποντάροντας παράλληλα στην υπομονή κάποιων εφόσον “τραβήξει” μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα