“Ματέο… shoot”

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η φετινή σεζόν αποτελεί κάτι σαν χρονιά… επανεκκίνησης για τον Ματέο Γκαρσία, μετά την κατα γενική ομολογία μέτρια χρονιά που είχε πέρυσι.

Ο Αργεντινός είναι στοίχημα για τους ανθρώπους του ΑΡΗ ενώ και ο ίδιος βλέπει τη φετινή αγωνιστική περίοδο με περισσότερο κίνητρο και αποφασιστικότητα για να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Τον Ματέο της πρώτης θητείας του στον ΑΡΗ και ίσως ακόμα καλύτερο.

Ο Μάντζιος και οι συνεργάτες του εστιάζουν σε συγκεκριμένα κομμάτι του παιχνιδιού του και ένα από αυτά που θέλουν να αλλάξουν είναι… το σουτ.

Ο Αργεντινός έχει την τάση να… μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα, σε περιπτώσεις μάλιστα που του δίνεται η δυνατότητα και ο χώρος ώστε να απειλήσει με κάποιο σουτ.

Είναι κάτι που κάνει και σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις της σεζόν, για αυτό και τον παροτρύνουν όλοι να σουτάρει όταν έχει την ευκαιρία. Το “Ματέο shoot” από τον Γιώργο Χωριανόπουλο χθες το απόγευμα είναι ενδεικτικό, αρκεί και ο Αργεντινός να αποβάλλει αυτή τη συνήθεια και να αξιοποιήσει τις καλές εκτελέσεις του.

Προτεινόμενα Άρθρα