Το… γνώριμο προφίλ του Ντάτκοβιτς και οι αναζητήσεις για το κέντρο της άμυνας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα από περιπτώσεις όπως αυτές των Γκαστόν Σίλβα ή του Τόνι Ντάτκοβιτς, επιβεβαιώνεται τί ακριβώς ψάχνει ο ΑΡΗΣ για τη μία θέση στα στόπερ.

Με κάθε όνομα που προκύπτει γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη η πρόθεση για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος κατά συνθήκες μπορεί να παίζει ως μπακ και παράλληλα έχει την ικανότητα να “φτιάχνει” παιχνίδι από πίσω.

Ο Κροάτης είναι ακόμη μία περίπτωση, η οποία μάλιστα θυμίζει αρκετά εκείνη του Φραν Βέλεθ όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θετικά αλλά και αρνητικά, όπως για παράδειγμα την έλλειψη σταθερότητα στο ανασταλτικό κομμάτι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Χωρίς όμως να αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μία αρκετά καλή επιλογή που παραμένει σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να κλείσει θετικά. 

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Ντάτκοβιτς, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες παρόμοιες επιλογές με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια ώρα τσεκάρει ονόματα και για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που θέλει να αποκτήσει. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν πολύ κοντά σε μία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή… λαβράκι, η οποία όμως δεν προχώρησε εν τέλει. 

Το γεγονός πάντως ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ οι Ρόουζ, Δεληζήσης και Μπαγκαλιάνης δίνει μία παραπάνω πολυτέλεια χρόνου στους ανθρώπους της ομάδας για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα