Στην Βέροια Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Γιουνές και Βελλίδης!

από Γιώργος Γκάτος

Η ομάδα της Ημαθίας φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τρεις πρώην "Κιτρινόμαυρους"

Άρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μετακομίζουν στην Βέροια για να συνεχίσουν την καριέρα τους με την ομάδα της Ημαθίας. Μετά τον Μάρκο Βελλίδη που συμφώνησε οριστικά, οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Χαμζά Γιουνές, βρίσκονται σε κατ’αρχήν συμφωνία με την ομάδα της Βέροια σύμφωνα με το “Kerkidasport”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: 

“Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, η “Βασίλισσα” έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τρεις ακόμη έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τον 31χρονο μέσο Βαγγέλη Πλατέλλα που έπαιξε σε ΟΦΗ, Άρη, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Ξάνθη και Καλλιθέα, τον επίσης 31χρονο επιθετικό Δημήτρη Διαμαντόπουλο που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Β., Δόξα Δρ., Καλαμαριά, Κέρκυρα, ενώ πέρασε και στο παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ (2010-2012) και τον 34χρονο Τυνήσιο επιθετικό Χαμζά Γιουνές που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τα χρώματα του Άρη και της Ξάνθης.

Αυτά είναι τρία από τα αρκετά ονόματα παικτών που έπαιξαν στην σούπερ λίγκα και βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της “Βασίλισσας του βορρά”, για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.”

Προτεινόμενα Άρθρα