Η έλευση του Φαμπιάνο και ο φορ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ διανύει 24ωρα αφίξεων και ανακοινώσεων, προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ειδικά στα στόπερ, τα εμπόδια που προέκυψαν όπως με Λέμος και Τουρκμέν πήγαν πίσω την ομάδα. Ήρθε όμως ο Φαμπιάνο Λέισμαν για να…. ρεφάρει και να “γεμίσει” ένα από τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από εργομετρικά και να ανακοινωθεί, ώστε να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις προπονήσεις και να ετοιμάσει με φόντο την Αστάνα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί φυσικά να τον υπολογίζει για βασικό εν όψει του πρώτου αγώνα, έχοντας τον παίκτη περισσότερο στο μυαλό του για τον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακόμα κι έτσι πάντως η παρουσία του θα λύσει τα χέρια του Έλληνα τεχνικού στις προπονήσεις και στη γενικότερη διαχείριση του ρόστερ, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται κιόλας για πρωτοκλασάτη επιλογή.

Το μέτωπο του φορ

Το άλλο βασικό κενό που… ζητά άμεσα ενίσχυση είναι του φορ. Ναι μεν υπάρχει ο Μάνος και ο Μήτρογλου μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά στον ΑΡΗ γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσει άμεσα και αυτό το μέτωπο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες επιλογές από το… πολύ πάνω ράφι, συζητούν ακόμα και για αγορά όμως υπάρχουν και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αυτές οι δύο θέσεις είναι και η προτεραιότητα του ΑΡΗ σε αυτή τη φάση, με τις κινήσεις για αριστερό μπακ, εξτρέμ και επιτελικό και δεύτερο στόπερ να είναι εκείνες που θα ακολουθήσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα