Η Αστάνα πλησιάζει, ο Μάντζιος εμβαθύνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νέα εβδομάδα φέρνει τον ΑΡΗ ακόμα πιο κοντά στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα, έχοντας πλέον μπροστά του δέκα μέρες πριν την αναμέτρηση στο Νουρ Σουλτάν.

Το ματς με τους Καζάκους; δεν είναι καθόλου μακριά και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, με δεδομένο κιόλας ότι ο ΑΡΗΣ κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρήσει για το Καζακστάν τη μεθεπόμενη Τρίτη.

Ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται δικαιολογημένα αυτό το ματς όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες, μελετώντας τον επερχόμενο αντίπαλο του ΑΡΗ και προετοιμάζοντας τακτικά την ομάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πλήρη εικόνα για την Αστάνα και τα ατού της, όπως ο Τομάσοβ του οποίου ο περιορισμός είναι ζήτημα για τον ΑΡΗ.

Αυτή την εβδομάδα θα εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στο τακτικό κομμάτι και τον καταρτισμό της ενδεκάδας, η οποία είναι αρκετά ξεκάθαρη στο μυαλό του με δεδομένο ότι σε αυτή τη φάση βασίζεται περισσότερο στις περσινές του επιλογές.

Το φιλικό με τον Ιωνικό προσφέρεται ώστε να δείξει κάποια πράγματα αφού αναμένεται να το διαχειριστεί κάπως διαφορετικά σε σχέση με εκείνα της Αυστρίας.

Προτεινόμενα Άρθρα