Η έκπληξη του νεαρού Μπερτόλιο μόλις αντίκρισε τη ποιότητα του Σεβτσένκο

από AllAboutARIS

Την τύχη να συνυπάρξει με έναν μεγάλο αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε το 2010 ο Φακούντο Μπερτόλιο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό για αυτή την εμπειρία.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο μετά από μια σπουδαία πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, επέστρεφε στην γενέτειρά του για να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Δυναμό Κιέβου.

Εκεί συνάντησε μεταξύ άλλων και τον εν δυνάμει ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, Φακούντο Μπερτόλιο ο οποίος μετεγγράφει στην ομάδα του Κιέβου έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ από την Ατλέτικο Κολόν.

Η συγκεκριμένη εμπειρία μένει μέχρι και σήμερα αξέχαστη για τον Αργεντινό που εκφράζει τον θαυμασμό του για τα ποιοτικά ποδοσφαιρικά χαρίσματα του “Σεβ”.

“Το 2010 έφυγα από την Κολόν για να πάω στην Δυναμό Κιέβου. Όταν έφτασα στην Ουκρανία έμαθα ότι η ομάδα είχε φέρει πίσω τον Σεβτσένκο. Από τη μία ήμουν λίγο αγχωμένος που θα είχα δίπλα μου ένα τόσο τεράστιο όνομα αλλά από την άλλη ενθουσιάστηκα.

Μπορεί να επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στο Κίεβο αλλά έμεινα έκπληκτος με τη χάρη που χρησιμοποιούσε και τα δύο πόδια. Είχε εκπληκτική τεχνική και δεν λάθευε σχεδόν ποτέ. Ήταν παίκτης με τρομερή ποιότητα.” δήλωσε ο Φακούντο Μπερτόλιο σε δημοσιογράφο σύμφωνα με το futebolatino.lance.com.br.

Προτεινόμενα Άρθρα