Γρόλλιος: "Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στοχεύει σε δύο διαφορετικούς προϋπολογισμούς"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, έγινε μια μικρή ανασκόπηση για τα ρυθμισμένα χρέη τα οποία πλέον θα επιβαρύνουν το νέο προϋπολογισμό, αφού πλέον χάθηκαν οι "ρυθμίσεις"

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του νομικού σύμβουλου του Ερασιτέχνη:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στοχεύει σε δύο διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Να καλύψει αυτόν της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ΚΑΕ έχει ένα πλεονέκτημα. Πέραν των κινήσεων για εισροή χρημάτων, υπάρχει ο κόσμος. Η πολυμετοχικότητα δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να συμμετέχει. Δεν είναι η άντληση χρηματικών ποσών, αλλά να δείξει και την δυναμική του. Θα προσδώσουν μία ξεχωριστή δυναμική και να σταθούν ως αφορμή για να αποδειχθεί πάλι το μεγαλείο της ομάδας και να προσελκύσουμε κάποιο χορηγό ή επενδυτή. Το θέμα τώρα είναι να καλύψουμε το άνοιγμα των τελευταίων χρόνων.

Έγινε μία σημαντική προσπάθεια την τριετία 2012-15. Με την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 κατάφερε να ρυθμίσει όλες τις οφειλές της και να έχει προοπτική. Δυστυχώς όμως τα επόμενα χρόνια χάθηκαν οι ρυθμίσεις. Απαιτείται η άντληση χρημάτων για να τα ρυθμίσουμε. Χρήματα που θα υπερβάλουν τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν. Θα γίνει προσπάθεια για την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας,. Η μεγάλη ώθηση όμως θα έρθει από τον κόσμο, μέσω της πολυμετοχικότητας. Είναι μία τεράστια αντάμοιβή για τον κόσμο, να έχει στην κατοχή του μετοχές της ομάδας.

Είναι κάτι που πρέπει να πιστέψουμε. Μία δίοδος για να βρεθεί μία ακτίνα φωτός για την ΚΑΕ. Είναι δύσκολη η εποχή που διανύουμε. Λόγω κορωνοϊού δεν γίνονται ασφαλείς προβλέψεις. Οι χορηγοί είναι διστακτικοί”.

Προτεινόμενα Άρθρα