Η θέληση για Σαντίκου, οι δυσκολίες και ο Λόπεζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καθημερινά προκύπτουν συνεχώς νέες περιπτώσεις παικτών για τον ΑΡΗ, χωρίς όμως να αλλάζουν τα δεδομένα τουλάχιστον στην επίθεση της ομάδας.

Αρμάντο Σαντίκου και Κριστιάν Λοπέζ παραμένουν σε πρώτο πλάνο στην Αλκμήνης, έχοντας μία βασική διαφορά. Τον βαθμό της δυσκολίας. 

Αυτός είναι αρκετά αυξημένος στην περίπτωση του Αλβανού στράικερ. Με την χρονιά που έκανε πέρυσι… έφτιαξε όνομα στην Ισπανία και το κασέ του είναι υψηλό έτσι κι αλλιώς. 

Παράλληλα πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι με τα τωρινά δεδομένα η Λεβάντε δεν δείχνει διάθεση να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη (το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι) και φυσικά ούτε να τον αφήσει ελεύθερο -για την ώρα βέβαια- έχοντας όμως την διάθεση να τον παραχωρήσει έναντι κάποιου ποσού. 

Τα παραπάνω βέβαια δεν πτοούν τον ΑΡΗ και κυρίως τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος το παλεύει ώστε να φέρει τον παίκτη στην Θεσσαλονίκη και να προχωρήσει σε αυτήν την σημαντική αγωνιστική και οικονομική υπέρβαση. 

Στον ΑΡΗ βέβαια είναι προετοιασμένο για το ενδεχόμενο η υπόθεση του Σαντίκου να μην έχει happy end, στηρίζοντας την περίπτωση του Κριστιάν Λόπεζ για τον οποίο υπάρχει επίσης πολύ καλή άποψη. Ο παίκτης είναι ελεύθερος, πολύ πιο προσιτός οικονομικά και είναι κοντά σε αυτά που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” για την επίθεση.

Εάν λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στα δεδομένα της περίπτωσης Σαντίκου και δεν προκύψει κάτι άλλο εξαιρετικό ως επιλογή, τότε ο ΑΡΗΣ θα είναι έτοιμος για να προχωρήσει με τον Λόπεζ.

Προτεινόμενα Άρθρα