Στην Αθήνα η Εθνική ομάδα πόλο με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος – Θερμή υποδοχή (vids)

από AllAboutARIS

Θερμής υποδοχής έτυχαν οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο που επέστεψαν μετά τις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα, από το Τόκιο.

Οι «13» του Θοδωρή Βλάχου, με σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, δέχτηκαν υποδοχή από τους δικούς τους ανθρώπους, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γ.Γ.Α, Γιώργο Μαυρωτά, αλλά και στελέχη της ΚΟΕ και φωτογραφήθηκαν με το μετάλλιο στο στήθος λίγο πριν πάνε στην αίθουσα VIP για την συνέντευξη Τύπου.

Βλάχος: «Με χρυσά γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού»

Κατά την άφιξη πρώτος έκανε δηλώσεις στις κάμερες ο Θοδωρής Βλάχος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία που βάζει τα ονόματα των παικτών σε μία ξεχωριστή λίστα με τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.

«Αυτό που πετύχαμε μας κάνει περήφανους. Γράψαμε ιστορία και έχουμε τα ονόματά μας θα είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια. Πολύς κόσμος που μας παρακολούθησε να συνεχίσει και να αποκτήσει το άθλημα πολλούς φίλους. Θα φέρουμε και στο μέλλον κι άλλες πολλές νίκες και μεγάλες επιτυχίες» είπε στις κάμερες.

Προτεινόμενα Άρθρα