"Κλείδωσε" την Ευρώπη η Μίλαν, νίκησε η αδιάφορη Λάτσιο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Νίκες πραγματοποίησαν επίσης και οι Βερόνα, Σασουόλο και η Λέτσε

Στο Europa League επιστρέφει η Μίλαν μετά την επικράτησή της με 4-1 επί της Σαμπντόρια, καθώς με αυτή τη νίκη κλείδωσε και μαθηματικά μια θέση που οδηγεί σε αυτό. Η Λάτσιο από την άλλη πλευρά γνωρίζει εδώ και καιρό πως θα αγωνίζεται στο Champions Legague τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει με 1-0 τη Μπρέσια.

Σαμπντόρια – Μίλαν 1-4

 
Μετά απο απουσία ενός έτους η Μίλαν επιστρέφει στο Europa League με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγό, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και έδωσε μια ασίστ δίνωντας τη νίκη στην ομάδα του, στην έδρα της Σαμπντόρια.

Το σκορ άνοιξε στο 4΄ο Ζλάταν με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ρέμπιτς και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε τέσσερα λεπτά ο «Ίμπρα» συνδυάστηκε δύο φορές με τον Τσαχάνογλου και στο 54΄δημιούργησε για τον Τούρκο, ενώ στο 58΄αντιστράφηκαν οι ρόλοι για να σκοράρει Σουηδός επιθετικός το δεύτερό του τέρμα απόψε και το 51ο με τη φανέλα της Μίλαν. Η Σαμπντόρια μείωσε στο 87ο λεπτό με τον  Ασκίλντσεν, για να έρθει ο Λεάο στο 92 και να κάνει το τελικό 4-1.

Προτεινόμενα Άρθρα