Η περίπτωση Χατζισαφί… για τα χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεταξύ των αρκετών παικτών που εξετάζει ο ΑΡΗΣ για την νέα σεζόν, βρίσκονται και αρκετές περιπτώσεις που είναι γνώριμες στο ελληνικό κοινό.

Μία τέτοια είναι και ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό κυρίως από την παρουσία του στον Πανιώνιο. 

Ο διεθνής Ιρανός αγωνίζεται στην πατρίδα του με την φανέλα της Τράκτορ, στην οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 αλλά αυτό δεν κάνει απαγορευτική την περίπτωσή του. 

Ο ΑΡΗΣ έχει καιρό τον Χατζισαφί στην λίστα του. Με δεδομένο όμως ότι πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, η περίπτωσή του σε αυτήν την φάση δεν προκρίνεται τόσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, όιπως θα περίμεναν οι περισσότεροι. 

Ο ΑΡΗΣ “κοιτάζει” την περίπτωση Χατζισαφί για την μεσαία γραμμή, αφού πέραν από αριστερό μπακ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στον άξονα ως αμυντικό χαφ αλλά και ως εσωτερικός μέσος σε 4-3-3. Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει άλλη επιλογή ποδοσφαιριστή που προκρίνεται για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αν βέβαια δεν προχωρήσει αυτή ή άλλες, δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ να δει τον Χατζισαφί αλλιώς και πιο κοντά στην φυσική του θέση.

Το κάσε του δεν είναι απαγορευτικό (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες) και εφόσον η περίπτωσή του ανέβει κι άλλο τις επόμενες μέρες στην λίστα του ΑΡΗ, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί πολύ πιο “ζεστά” μαζί του.

Προτεινόμενα Άρθρα