Με Ζιντάν και τη νέα σεζόν η Ρεάλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Προπονητής της Ρεάλ και την νέα σεζόν θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Γάλλος τεχνικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca» είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ όπου και αποφασίστηκε η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Το συμβόλαιο που είχε ο 48χρονος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την σεζόν 2016-17 τελειώνει το 2022. Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν την εμφάνιση τους σενάρια, σχετικά με το μέλλον του που τον ήθελαν να αναλαμβάνει είτε την Γιουβέντους, είτε την εθνική Γαλλίας.

Τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την παραμονή ή όχι του «Ζιζού» εξαφανίστηκαν μετά την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Ζιντάν ότι: «Ο Ζιντάν είναι ευλογία για τη Ρεάλ».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Ζιντάν, ως προπονητής της Ρεάλ έχει οδηγήσει τους «μερένγκες» στην κατάκτηση 3 Champions League, 2 πρωταθλημάτων, 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ αλλά και Κυπέλλων Συλλόγων.

 

Προτεινόμενα Άρθρα