Θέλει να το "τελειώσει" άμεσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η περίπτωση του Ούγγρου αφήνει στον ΑΡΗ το περιθώριο να προχωρήσει στην προσθήκη ακόμη μίας αξιόλογης εναλλακτικής για το τέρμα.

Από χθες η υπόθεση του Χουλιά Κουέστα βρίσκεται ξανά έντονα στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ, όπου υπάρχει η πρόθεση να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο με την θέση του τερματοφύλακα.

Οι απαιτήσεις του Ισπανού και κάποιοι επιμέρους όροι της συμφωνίας, έχουν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και το αποτέλεσμα είναι οι “κιτρινόμαυροι” να “βλέπουν” πλέον πολύ πιο “ζεστά” την περίπτωση του Μπάλαζ Μέγερι. 

Από την στιγμή κιόλας που το κασέ του Ούγγρο είναι λίγο παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, αυτόματα καθιστά την περίπτωσή του αρκετά ελκυστική ενώ παράλληλα αφήνει περιθώριο για την πρόσθηκη ενός αξιόλογου αντικαταστάτη που θα εμπνέει εμπιστοσύνη. ΔΗλαδή αυτό που δεν έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι. 

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο η πλευρά Κουέστα να ρίξει εν τέλει λίγο νερό στο κρασί της, βλέποντας τον ΑΡΗ αμετακίνητο στην θέση του και αποφασισμένο να “κοιτάξει” αλλού εφόσον χρειαστεί. Οχι απίθανο αλλά δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα.

Ισως σήμερα να υπάρξουν νεότερα στην συγκεκριμένη υπόθεση, με τον ΑΡΗ σε κάθε περίπτωση να επιδιώκει κάτι οριστικό άμεσα ώστε να κινηθεί αναλόγως.

Προτεινόμενα Άρθρα