Αυξάνονται και πληθύνονται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φακούντο Μπερτόλιο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΑΡΗ, αποτελώντας την δεύτερη συμφωνία της ομάδας με παίκτη πριν την άρση του ban.

Ο πρώτος φυσικά είναι ο Ματέο Γκαρσία, στην θέση του οποίου αγωνίζεται φυσικά και ο έτερος Αργεντινός που θα μετακομίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η διαφορά είναι ότι ο Μπερτόλιο μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό, πέραν των θέσεων στα άκρα της επίθεσης. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, οι επιλογές του ΑΡΗ αυξάνονται σε σημείο… πληρότητας. 

Η ομάδα έχει ήδη στο ρόστερ της τους Γιάννη Φετφατζίδη, Ντάνιελ Μαντσίνι, Νίκο Μαρτίνες. Αν μπει στο “κάδρο” ο Γκαρσία και ο Μπερτόλιο, τότε ο αριθμός των παικτών που καλύπτουν σίγουρα τις θέσεις των εξτρέμ ανεβαίνει στους πέντε. Αν η κουβέντα πάει στον άξονα, τότε “βγαίνουν” οι Φετφατζίδης και Γκαρσία. 

Εάν δεν υπάρξει κάποια λύση συμβολαίου ή πώληση με κάποιον από τους υπάρχοντες, τότε η λογική -και οι σκέψεις- λένε ότι ο ΑΡΗΣ θα προχωρήσει ίσως σε ακόμη μία προσθήκη για τις περιφερειακές θέσεις της επίθεσης, ανάλογα και με το σύστημα το οποίο θα επιλέξει για να αγωνιστεί την νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα