Φιλικά: Επιλογές… θα υπάρξουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα φιλικά είναι μία ιδιαίτερη υπόθεση στην φετινή προετοιμασία του ΑΡΗ, τόσο κατά την παρουσία της στο Βέρμιο όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Σε πρώτη φάση η ομάδα επικεντρώνεται στα παιχνίδια που θέλει να δώσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Νάουσα, όπου ο στόχος είναι διεξαγωγή τουλάχιστον δύο φιλικών. Το πρώτο με αδύναμο αντίπαλο για να… ξεμουδιάσουν οι παίκτες από τις πρώτες δυνατές προπονήσεις και ένα ακόμα απέναντι σε έναν πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο ΑΡΗΣ τσεκάρει τις γύρω περιοχές αλλά και τις ομάδες που θα βρεθούν εκείνο το διάστημα στα 3-5 Πηγάδια. Οσον αφορά την πρώτη κατηγορία, τα πιο κλασσικά παραδείγματα είναι αυτά των Βέροιας και Νάουσας. 

Στο διάστημα που θα είναο ο ΑΡΗΣ στο Βέρμιο, θα… πέσει πάνω στην ΑΕΛ η οποία όμως θα ολοκληρώνει την προετοιμασία της και έτσι “κόβεται” ως επιλογή. Από το σχετικό… ψάξιμο όμως που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας, έμαθαν ότι η προετοιμασία τους στο Βέρμιο είναι πιθανό να συμπέσει με εκείνη άλλων ομάδας της Super League αλλά και από την Super League 2 όπως τα Χανιά. 

Με όποιον και αν παίξει ο ΑΡΗΣ πάντως, είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας από τις γύρω περιοχές όπως και από την Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα