"Να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα!"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Πιστεύω θα βγούνε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από αυτή τη γενιά"

Μιλώντας ο Μπαγκαλιάνης αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του αυριανού αγώνα του ΑΡΗ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την τελευταία (10η) αγωνιστική των πλέι οφ, περιέγραψε τα συναισθήματά του, όταν πληροφορήθηκε τη διάκριση, αλλά και το ποσοστό ψήφων, που συγκέντρωσε.

Είπε: “Δεν το περίμενα! Και του Μιχαηλίδη το γκολ ήταν πολύ εντυπωσιακό. Μόλις το πληροφορήθηκα, πετάχτηκα από τη χαρά μου! Ο κόσμος του ΑΡΗ πιστεύω με στήριξε πολύ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Η ομάδα βοήθησε σε αυτό. Είμαι ευγνώμων! Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι αυτό το γκολ δεν συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας”.

 
Στην Τούμπα, ο Μπαγκαλιάνης ενδέχεται να βρει απέναντί του στον αγωνιστικό χώρο παιδιά της ίδιας γενιάς με αυτόν, που παίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Χρήστος Τζόλης, που μέχρι πριν λίγους μήνες είχε αντιπάλους στις αναμετρήσεις των Κ19 των “κίτρινων” και των “ασπρόμαυρων”. Κάτι παρόμοιο έγινε την περασμένη αγωνιστική, όταν ο Άρης υποδέχτηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό.

Ερωτώμενος σχετικά με αυτό, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ απάντησε:  “Με τα παιδιά έχουμε έρθει αντιμέτωποι σε πολλά ματς στην Κ19. Αυτή η γενιά έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να δείξει πράγματα. Μας βοήθησαν τα πλέι οφ, που ήρθε έτσι η κατάσταση και πήραμε χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω θα βγούνε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από αυτή τη γενιά”.

Κι όσο για το πώς σκέφτονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, που τυγχάνει να είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το παραδοσιακά μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δηλαδή, με τον ΑΡΗ, όμως, να έχει σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων και με το ζόρι να συμπληρώνει ενδεκάδα, η τοποθέτησή του ήταν σαφής: “Δεν παύει να είναι ντέρμπι. Είναι το τελευταίο ματς, ένα ντέρμπι, που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα!”

Προτεινόμενα Άρθρα