Παίρνει προεκτάσεις η γκέλα του ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των αγώνων του για τον Ιούλιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η γκέλα μεγατόνων του ΠΑΟΚ με τα δελτία υγείας των παικτών παίρνει συνεχώς προεκτάσεις, επηρεάζοντας ακόμα και τους διαιτητές των προηγούμενων αγώνων του.

Το λάθος αυτό δεν αφορά μονάχα το χθεσινό ματς αλλά και όσα έδωσε ο ΠΑΟΚ μέσα στον Ιούλιο για τα πλέι οφ. Δηλαδή με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τα δελτία να είναι θεωρημένα μέχρι τις 30 Ιουνίου. 

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων με ΑΕΚ (Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη), ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης), Παναθηναϊκό (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης) και Ολυμπιακό (Ευάγγελος Μανούχος και Φώτιος Φωτιάδης) αναμένεται να τους απαγορευτεί να διευθύνουν ματς για τουλάχιστον τρεις μήνες όπως προβλέπει ο κανονισμός

“Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες”, αναφέρει το σχετικό κομμάτι του κανονισμού.

Ανάμεσα στα παραπάνω ονόματα, διακρίνονται αυτά των… γνωστών και μη εξαιρετέων, Τάση και Φωτιάδη. Έλεγξαν άραγε οι συγκεκριμένοι τα δελτία υγείας;

Προτεινόμενα Άρθρα