Επιλογές που δείχνουν και τα "θέλω"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πρώτα ονόματα για την ενίσχυση της επίθεσης του ΑΡΗ άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τους Αρμάντο Σαντίκου και Κριστιάν Λόπεζ να βρίσκονται από χθες στο προσκήνιο.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που σε αυτήν την φάση βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΑΡΗ. Και ειδικά ο Αλβανός τοποθετείται ίσως στην κορυφή. 

Ειδικά το… πακέτο του Σαντίκου είναι ενδεικτικό και τα χαρακτηριστικά που αναζητεί η ομάδα για τον βασικό επιθετικό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ταχύτητα, Πίεση πάνω στην μπάλα και με κινήσεις τόσο μέσα όσο και έξω από την περιοχή. Και όλα αυτά με ύψος 1,85 -όσο και ο Λόπεζ- αποτελώντας την μέση κατάσταση που ψάνουν οι “κιτρινόμαυροι”. Δηλαδή ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ κοντό και να κατέχει τα παραπάνω στοιχεία, με δεδεδομένο και ότι από την νέα σεζόν είναι πολύ πιθανό να παίζει με μονό επιθετικό. Δηλαδή όχι 4-4-2.

Με λίγα λόγια ο ΑΡΗΣ θέλει να αντικαταστήσει τον Ιντέγε με έναν πολύ πιο δραστήριο και πιο “εκρηκτικό” φορ, ο οποίος θα είναι κίνδυνος στην περιοχή αλλά όχι στατικός. 

Ο Λόπεζ είναι επίσης κοντά σε αυτά τα χαρακτηριστικά, με την διαφορά ότι δεν είναι στο ίδιο αγωνιστικό επίπδο με τον Σαντίκου την τελευταία διετία. Χαίρει όμως τις εκτίμησης των ανθρώπων της ομάδας, έχοντας επίσης εικόνα και για αυτόν από το καλοκαίρι του 2018, όπως και με τον Σαντίκου. 

Προτεινόμενα Άρθρα