Το ερωτηματικό της άμυνας και οι επιλογές του Ένινγκ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα προβλήματα… επέστρεψαν στην καθημερινότητα του ΑΡΗ μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Μίχαι Κόρχουτ ήταν μεταξύ των κορυφαίων του Ηρακλείου αλλά και εκείνων που επιβαρύνθηκαν αρκετά, με αποτέλεσμα να χάνει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ο Ούγγρος έχει πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο και στον ΑΡΗ δεν ήθελαν να ρισκάρουν με πιθανό τραυματισμό του παίκτη, αποφασίζοντας να τον αφήσουν εκτός αποστολής.

Έτσι, δημιουργείται και το μοναδικό κένο στην ενδεκάδα για το οποίο οι επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ είναι συγκεκριμένες, Μία με ρίσκο αλλά ορθολογική και μία χωρίς. 

Η πρώτη είναι φυσικά ο Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος μπορεί να παίξε τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά της άμυνας, με τον Ρόουζ να μετατοπίζεται αναλόγως. Με δεδομένο όμως ότι δεν είναι 100% έτοιμος, η χρησιμοποίησή του εμπεριέχει ένα ρίσκο. Για αυτό κσι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν λίγο πριν το ματς. 

Σε περίπτωση που ο Σόουζα δεν ξεκινήσει, την θέση του αναμένεται να πάρει ο Μπακούτσης. Στην περίπτωση αυτή ο Ρόουζ θα πάει στα αριστερά και ο Δεληζήσης με τον Μπαγκαλιάνης θα διατηρηθούν στα στόπερ και μπροστά από τον Χουλιάν Κουέστα. 

Σάσα και Ματίγια θα είναι η δυάδα των χαφ. Στην επίθεση δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, με τους Φετφατζίδη-Μαρτίνες στα άκρα και τον Γκάμα λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Μαντσίνι.

Προτεινόμενα Άρθρα