Aυλαία με νίκη στο "Βικελίδης"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, βάζει και τους τίτλους τέλους στον φετινό κύκλο αγώνων του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το σημερινό ματς με τους “πράσινους” (19;15, AllAboutARIS On AIR, Libero 107,4, NS2) είναι το τελευταίο εντός για τους “κιτρινόμαυρους”, δημιουργώντας επιπλέον κίνητρο για την τρίτη νίκη τους στην διαδικασία των πλέι οφ. 

Ένινγκ και παίκτες βλέπουν τον αγώνα με το “τριφύλλι” ως μία τελευταία καλή ευκαιρία για να πάρουν την τρίτη νίκη τους, μετά τις δύο επί του ΟΦΗ, αντιμετωπίζοντας έναν βατό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα που, βέβαια, δεν παραδίνεται καθόλου εύκολα και βάζει δύσκολα σε όλους μέχρι στιγμής, κάτι που αναμένεται να κάνει και απόψε για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη. 

ΑΡΗΣ: Πάλι έξω ο Κόρχουτ

Ο Μίκαελ Ένινγκ ρίσκαρε εν γνώσει του κόντρα στον ΟΦΗ με την χρησιμοποίηση του Ούγγρου, του οποίου το γόανβτο επιβαρύνθηκε και έτσι θα προφυλαχθεί σήμερα ώστε να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το γόνατό του. 

Η απουσία του Μαγυάρου είναι και η μοναδική για το τεχνικό τιμ, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά παρόντες και με τους Σόουζα-Μπακούτση να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Hugo Sousa, Matilla, Martinez, Mancini, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης”.

Παναθηναϊκός: Διούδης και άλλες απουσίες – Δίνει ευκαιρίες ο Δώνης

Με πολλά νέα πρόσωπα βρίσκονται από χθες οι “πράσινοι” στην Θεσσαλονίκη, με τον Δώνη να φανερώνει την πρόθεσή του για να δώσει ευκαιρίες κόντρα στον ΑΡΗ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Διούδης, αλλά και ο Γιασίν Αγιούμπ. Απών με άδεια είναι ο Καρλίτος ενώ εκτός είναι επίσης οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν, όπως και οι Εμμανουηλίδης-Μαυρομάτης. Νέο πρόσωπο είναι ο Χατζηγιαννάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-9η αγωνιστική play off Super League

-ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός (19:15, NS2)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
4ος: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Προτεινόμενα Άρθρα