Κορυφώνονται οι επαφές για τα ban

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κλιμακώνει τις ενέργειές της, προκειμένου να εξασφαλίσει παράταση για να διευθετήσει τις οκτώ υποθέσεις που βαραίνουν την πλάτη της αναφορικά με τα ban της ΦΙΜΠΑ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους με την ΕΟΚ και μέσω της ελληνικής ομοσπονδίας, θα αιτηθούν στην παγκόσμια να τους δοθεί μία πίστωση χρόνου προκειμένου να λύσουν τις εν λόγω υποθέσεις και παράλληλα να μπορέσουν να δημιουργήσουν ομάδα. Κάτι απαραίτητο για να μείνει “ζωντανός” ο οργανισμός και κατ’ επέκταση να μπορέσει να φανεί συνεπής στις (πολλές) υποχρεώσεις που έχει.

Όπως γίνεται κατανοητό, είναι υπόθεση ζωτικής σημασίας για τον ΑΡΗ, αφού αφορά στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς και κατ’ επέκταση στις κινήσεις που θα κάνει για να φτιάξει ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση.

Σημειωτέον, ότι υπάρχουν περίπου 100, συνολικά, υποθέσεις ban στη ΦΙΜΠΑ με δεκάδες χώρες να “εμπλέκονται”. Μόνο η Τουρκία έχει 22 ομάδες και είναι εύλογο ότι όλες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα