Καλό το παρόν αλλά υπάρχει και το μέλλον…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νέα επαφή που αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει επιστρέψει… ηχηρά στον ΑΡΗ αφού “χάλασε” η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν. Ο διεθνής άσσος κάνει αυτό που ξέρει. Δηλαδή την διαφορά και να ενθουσιάζει τους πάντες. Αυτό όμως δεν αλλάζει την αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον του. 

Το συμβόλαιο του “Φέτφα” λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σε έξι μήνες από τώρα θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι το οποίο ο ΑΡΗΣ θέλει να αποφύγει. Και οι δρόμοι είναι δύο. Ανανέωση ή πώληση. 

Βέβαια στην Αλκμήνης γνωρίζουν ότι το πρώτο έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Ο παίκτης αμείβεται με κάτι παραπάνω από 300 χιλιάδες ευρώ και είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις του έχουν αυξηθεί κατά πολύ μετά την τρομερή σεζόν την οποία διανύει. 

Το ενδεχόμενο της πώλησης είναι κάτι που παραμένει πάντα ανοικτό, με δεδομένο ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψει πρόταση για τον παίκτη. Είτε τώρα είτε τον Ιανουάριο. 

Ολα αυτά θα συζητηθούν σε επαφή που αναμένεται να υπάρξει μέσα στο επόμενο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εν όψει της νέας σεζόν. 

Με δεδομένο πάντως ότι ο ΑΡΗΣ θέλει να πουλήσει, δεν θα έλεγε όχι σε καμία πρόταση που θα ανταποκρινόταν στα οικονομικά του “θέλω” ή έστω να βρίσκεται κοντά σε αυτά. 

Προτεινόμενα Άρθρα