Προχωράει για Κουέστα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε περιόδους όπως αυτή που διανύει ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ, κάτι που μοιάζει ως δεδομένο μπορεί να αλλάξει από την μία μέρα στην άλλη

Ή στην περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα, μέσα σε λίγα παιχνίδια.

Ο Ισπανός συνέχισε στα πλέι οφ λόγω του ενδεχόμενου της παραμονής του. Ο Μπάλαζ Μέγιερι, όμως, μπήκε ξανά στο “κάδρο” και περίπλεξε την κατάσταση αφού κέρδιζε έδαφος, αποτελώντας και εισήγηση του Αλέκου Ράντου.

Την ίδια ώρα ο Κουέστα άρχισε να κάνει σταδιακά την δική του ρελάνς μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια των πλέι οφ και του Κυπέλλου, κερδίζοντας συνεχώς πόντους στα μάτια των ανθρώπων της ομάδας. Με αποκορύφωμα το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Από πριν υπήρχαν “φωνές” υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη το περασμένο Σάββατο να ανάβει το “πράσινο φως” ώστε να προχωρήσει η προσπάθεια ανανέωσης του Ισπανού. Και να το κάνει μάλιστα πλησιάζοντας στα “θέλω” του ποδοσφαιριστή (περίπου 180 χιλιάδες ευρώ), εφόσον χρειαστεί, τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έβρισκαν θετικούς τους “κιτρινόμαυρους”.

Εάν ο Ιβηρας κίπερ δεν ανεβάσει εκ νέου τις απαιτήσεις του, τότε είναι πολύ πιθανό πλέον να συνεχίσει και να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για την θέση “1” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα