Υπόθεση Σιαμπάνη: Έσπευσαν να αθωώσουν τον ΠΑΟΚ, ισχύει;

από AllAboutARIS

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστό πως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος δύο προσώπων (ο ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) που φέρονται να πλησίασαν και να έταξαν χρήματα στον Μάριο Σαμπάνη.

Όλα αυτά πριν από το περσινό παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΟΚ, τον Δεκέμβριο του 2020, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεταφέρθηκε η είδηση ως εξής… Αθώωση του ΠΑΟΚ, καμία σχέση ο ΠΑΟΚ, καμία εμπλοκή ο ΠΑΟΚ. Ας δούμε όμως τι ακριβώς έχει συμβεί, μιας και, αν δεν κάνουμε κάποιο συγκλονιστικό λάθος στην ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρεται κάτι σχετικό. Για εμπλοκή ή μη εμπλοκή του ΠΑΟΚ. Και κάποιοι έσπευσαν να αθωώσουν τον ΠΑΟΚ πριν καν γίνει η δίκη των δύο, εναντίον των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Η αθώωση βέβαια προέκυψε, ως συνήθως, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πάμε παρακάτω:

Η άσκηση ποινικών διώξεων ουσιαστικά αποδεικνύει αυτά που περιέγραψε-κατήγγειλε ο Σιαμπάνης. Ότι δηλαδή κάποιοι τον πλησίασαν για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τούτο το αναφέρει και η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια».

Και για να το κάνουμε ελαφρώς πιο λιανά μιας κι ενδεχομένως κάποιοι να το χρειάζονται, επειδή πλησίασαν τερματοφύλακα, δεν θα μπορούσαν να τον δωροδοκήσουν για να τα πιάνει όλα, έτσι δεν είναι; Άρα του ζήτησαν να «βοηθήσει» ώστε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια μέχρι στιγμής από πουθενά δεν προκύπτει ούτε εμπλοκή ούτε όμως μη εμπλοκή του ΠΑΟΚ. Μπορεί να έγινε για καθαρά στοιχηματικούς λόγους και όντως να μην έχει καμία εμπλοκή ο ΠΑΟΚ. Από πριν όμως αθώους ή ένοχους οι…πληροφορίες πως τους βγάζουν; Υπάρχει μπροστά μια δίκη. Ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα