Νέα κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για χρέη σε συνολικά 11 άτομα.

Αυτό ανακοίνωσε μέσω Δελτίου Τύπου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το “αναλογική κατάπτωση” σημαίνει ότι το ποσό των 60.000 που οφείλεται θα μοιραστεί αναλογικά στους πιστωτές.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη κατάπτωση έγινε το Νοέμβριο του 2019 τότε που η νέα διοίκηση κάλυψε το ποσό και τώρα καλείται να το ξανακάνει, αφού το αίτημα για αναβολή δεν έγινε δεκτό.

Παράλληλα ποινή δέχτηκε και ο Πανιώνιος για οφειλές σε έξι πρώην αθλητές.

Αναλυτικά η απόφαση:

1. Αίτηση των αθλητών Αναστασίου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, ΠαναγιώτηΝικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάριου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλήπερί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.- Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.
α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα αναβολής
β) ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. Αίτηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003 περί ανακλήσεως της από 29.11.2019αποφάσεως της Επιτροπής, για κατάπτωση των εγγυητικών της επιστολών.(Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

6. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου,Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, ΔημοσθένηΝτικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, τουπροπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περίκατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Υπό διάσκεψη)
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Προτεινόμενα Άρθρα