Ζεϊμπέκης: «Έτσι πρέπει να πάει ο ΑΡΗΣ, οι αλλαγές στην ΕΟΚ»

από AllAboutARIS

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης, μίλησε στην εκπομπή «Pressing» και τον Libero 107,4 FM.

Μεταξύ άλλων είπε, για τη νέα προσπάθεια στην ΕΟΚ: «Ακόμη δεν έχουμε πλήρη εικόνα τι παραλάβαμε. Ακόμη ψάχνουμε. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα το έχουμε καταφέρει πάντως. Ήταν δύσκολο και το διάστημα που έγιναν οι εκλογές, είχαν ξεκινήσει όλα. Υπάρχει μία συνέχεια και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να λύσουμε την καθημερινότητα, να συμμαζέψουμε κι όπου μπορούμε κάτι να αλλάξουμε το αλλάζουμε. Διαφορετικά θα το διορθώσουμε με τα καινούρια πρωταθλήματα. Θέλει ένα γενικό restart».

Για την διαιτησία: «Από την πρώτη στιγμή ήρθαν κάποιοι άνθρωποι για να βοηθήσουν στη διαιτησία. Τα βλέπουν όλα, ακόμη και τι αμφισβητούμενες φάσεις. Για παράδειγμα στον αγώνα του Ιωνικού με τον ΑΡΗ, εξετάστηκε η φάση με τον Χάνλαν και είδαν ότι δεν ήταν λάθος από τον διαιτητή. Έχει γίνει ένα βήμα, θα γίνουν κι άλλα. Είμαστε 40 μέρες διοίκηση».

Για τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ έτσι πρέπει να πάει. Είναι σωστές οι επιλογές που έχουν γίνει. Για το μπάτζετ και την λειτουργία, έτσι πρέπει να κινηθεί. Να το κάνει για 3-4 χρόνια, να μπορεί να πληρώνει τις ετήσιες υποχρεώσεις του κι αν περισσεύει και κάτι να δίνουν και τα παλιά για να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει ξανά την αξιοπιστία της. Να κλείνει τρύπες, αλλά το βασικό είναι να μην ανοίγει καινούριες».

Προτεινόμενα Άρθρα