Χωρίς στόχο αλλά όχι αδιάφορος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα το πρωί θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου

Ο ΑΡΗΣ προχωράει χωρίς ουσιαστικό στόχο την φετινή σεζόν αλλά μόνο αδιάφορος δεν είναι, θέλοντας να ολοκληρώσει με όσο το δυνατόν πιο θετικό τρόπο την φετινή σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό 19:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2), στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν πλέον κάτι, προσπαθώντας πλέον να διατηρήσουν όσο καλύτερη εικόνα μπορούν σε αυτές τις τελευταίες στροφές της φετινής σεζόν.

ΑΡΗΣ: Έχει επιλογές, έχει και ερωτηματικά…

Η ομάδα… κατάφερε τελικά να συμπληρώσει ενδεκάδα τα τελευταία 24ωρα. Οι “κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν άμεσα και “χτύπησαν” με την διατήρηση τουλάχιστον πέντε παικτών μέχρι και χθες το βράδυ. Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα, Κόρχουτ και Σόουζα θα συνεχίσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ εκκρεμούν ακόμη 1-2 περιπτώσεις.

Για τον λόγο αυτό δεν ανακοινώθηκε χθες η αποστολή του σημερινού ντέρμπι. Αυτό θα γίνει σήμερα το πρωί, με την ομάδα να αναχωρεί στις 11:30 για την Αθήνα. Σίγουροι απόντες είναι ο τιμωρημένος Δεληζήσης και ο τραυματίας Σόουζα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με αποχωρήσεις και… μικρούς

Η κατάσταση των “πρασίνων” δεν διαφέρει πολύ από αυτήν του ΑΡΗ. Το “τριφύλλι” μετράει επίσης αρκετές αποχωρήσεις παικτών μέχρι χθες, παρατάσσοντας μία αρκετά διαφορετική ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Εκτός, για το σημερινό ματς, είναι οι Πούγγουρας, Νάγκι, Μπεκ, οι Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης που έληξαν τα συμβόλαιά τους, ενώ ο Χριστογιώργος παίρνει τη θέση του Ξενόπουλου στην αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-5η αγωνιστική play off Super League

-ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (19:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα