Σόλσκιερ: «Τα 18 χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο, δεν θα καθοριστούν από τις τελευταίες εβδομάδες»

από AllAboutARIS

Την Τότεναμ εκτός έδρας αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (30/10), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας συντριβή με 5-0 από την Λίβερπουλ μετρούν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές 3 ήττες και μία ισοπαλία. Τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ γεύτηκε την χαρά της νίκης ήταν στην εκτός έδρας επικράτηση σε βάρος της Γουέστ Χαμ με 2-1.

Το τελευταίο διάστημα, οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θεωρείται υπαίτιος, για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας δίνουν και παίρνουν.

Πάραυτα ο 48χρονος Νορβηγός και παλιά δόξα της ομάδας, δείχνει διατεθειμένος να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και να παραμείνει σε αυτόν. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, πως βρίσκεται στον σύλλογο 18 χρόνια και ό,τι αυτά δεν μπορούν καθοριστούν από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που υπάρχουν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Τα 18 χρόνια στα οποία βρίσκομαι στον σύλλογο δεν πρόκειται να καθοριστούν από τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πρόκειται να αφήσω μια τέτοια περίοδο να με καθορίσει στον σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Προτεινόμενα Άρθρα