"Ο ΑΡΗΣ έχει όλο το δίκιο με το μέρος του" (audio)

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή "ΤΡΟΪΚΑ" του Libero 107,4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

“Σ’ αυτήν την υπόθεση ο ΑΡΗΣ έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Ακολούθησε νόμους του κράτους που τον έφεραν στο να μπορεί να κάνει τη νέα εταιρεία. Δεν μπορώ να έχω άμεση ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο 100% πάνω σ’ αυτό το θέμα. Έχω ακούσει και για κάποιες αστοχίες. Προφανώς και δεν μπορεί να την πληρώσει ο ΑΡΗΣ επειδή χάθηκε ένα χαρτί στην ΕΠΟ. Εφόσον είναι δεδομένη η ΕΔΕ της ΕΠΟ και η UEFA κόπτεται τόσο πολύ για την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών σε κάθε χώρα, τότε θα πρέπει η ίδια η UEFA να κανονίσει το θέμα και ο ΑΡΗΣ να μην έχει πρόβλημα εφόσον ακολούθησε νόμους του κράτους.

Είχα σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνω ένα ραντεβού με την ΠΑΕ για να δούμε αν και πώς μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σ’ αυτό το θέμα, γιατί το αίτημα του ΑΡΗ είναι δίκαιο”.

Για την κατάσταση στο μπάσκετ ο Νικολαΐδης είπε:

“Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση στο μπάσκετ. Σε κουβέντες που έχω με φίλους μου στην Αθήνα, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο ΑΡΗΣ έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Να λέγεται ότι λόγω της πανδημίας ίσως να απέφυγε και χειρότερες καταστάσεις. Είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα. Αν το κοιτάξουμε ψυχρά, είναι λάθος να μην παίρνουν οι αθλητές τα χρήματα για τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν”.

Προτεινόμενα Άρθρα