Ξεφτίλας συνέχεια: “Δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα αστυνομία και παρατηρητής”

από AllAboutARIS

Άρχισε η… διαρροή αποσπασμάτων των εκθέσεων της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ. Οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται ούτε είδαν ούτε φυσικά άκουσαν τίποτα.

Ο μεν παρατηρητής, καταγράφει έναν διάλογο του Δημήτρη Νιαρχάκου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι ο εξής:  Μελισσανίδης: «Γιατί διαμαρτύρεσαι συνέχεια, τι είναι αυτά που κάνεις;». Νιαρχάκος: «Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου». Ωραίος έτσι;

Επίσης ο παρατηρητής γράφει πως ο Μελισσανίδης είχε και μια ατάκα προς τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στον διάδρομο των αποδυτηρίων: «Αν και κερδίσαμε, έχουμε παράπονα από τη διαιτησία σου στο δεύτερο ημίχρονο»!

Η αστυνομική έκθεση, πέρα από κάποιες αναφορές σε περιστατικά που αφορούν τις εξέδρες καταγράφει επίσης:

Με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων εσωτερικά της φυσούνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο προσέγγισαν άμεσα στο σημείο όπου διαπιστώθηκαν φωνασκίες και το συμβάν έληξε ομαλά.

Ούτε αυτοί είδαν ή άκουσαν κάτι. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρουν να ανοίξουν οι κάμερες για να μάθουμε όλοι μας τελικά αυτό το τίποτα τι ακριβώς είναι…

Προτεινόμενα Άρθρα