Αυτοί, τη δουλειά τους και το “τρίποντο”!

από AllAboutARIS

Η εβδομάδα στον ΑΡΗ κύλησε με το… μακρύ τρίτο ημίχρονο όσων έγιναν στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ και κυρίως με την επικοινωνιακή προπαγάνδα της άλλης πλευράς.

Η ανωτερότητα των “κιτρινόμαυρων” αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Μία ανωτερότητα την οποία θα επιδιώξουν να αποδείξουν ξανά σήμερα κόντρα στον Βόλο (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 2), στο παιχνίδι που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να τις αξιοποιήσει, ώστε να επανέλθει στις νίκες και να πάει με καλή ψυχολογία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παρά την ήττα στο ΟΑΚΑ, οι “κιτρινόμαυροι” είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον Βόλο που φαίνεται να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος όντας χωρίς νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Πέδρο Αμπασκάλ προέρχεται από την ισοπαλία στον Ιωνικό και βλέπει τον αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ ως την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

ΑΡΗΣ: Άλλος αγώνας, σχεδόν ίδιες απουσίες

Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Δημήτρη Μάνο. Ο 26χρονος απουσίασε λόγω ίσως κόντρα στην ΑΕΚ και τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από βακτηριακή λοίμωξη.

Στη λίστα των τραυματιών είναι ο Σιαμπάνης ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Μπεναλουάν και Ντουάρτε.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης.

Βόλος: Χωρίς Πουρίτα και… Αμπασκάλ

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ είναι το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι δεν θα έχουν τον Πέδρο Αμπασκάλ στον πάγκο τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Ισπανός τεχνικός θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, παρακολουθώντας το παιχνίδι από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

 

Η «ταυτότητα» του αγώνα

9η αγωνιστική Super League

Βόλος-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Πανθεσσαλικό Στάδιο»

17:15, Cosmote TV

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Ατ/νίας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα