"Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλά τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν"

από AllAboutARIS

Με δεδομένη την έλλειψη επιλογών ο Μίκαελ Ένινγκ μιλώντας στην NOVA δήλωσε ότι η ομάδα του στάθηκε αξιοπρεπώς και έκανε ότι μπορούσε. Ωστόσο ο Γερμανός όπως τόνισε δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στην NOVA:

Για το πως κρίνει το αποτέλεσμα: “Επενδύσαμε πολλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά προσπάθησαν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά μπήκαμε με άσχημες προϋποθέσεις στο ματς. Είχαμε πολλές απουσίες, παίξαμε με ενδεκάδα ανάγκης. Δεν είχαμε ιδιαίτερες εναλλακτικές λύσεις. Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε ένα αξιοπρεπές ματς.”

Για την εικόνα των δύο ημιχρόνων: “Θεωρώ ότι είναι οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού που στο πρώτο ημίχρονο κάνουν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να απειλήσουμε και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε και ο αντίπαλος ήθελε να φάει τον χρόνο για να κρατήσει το απότελεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, όπως είπα και πριν τηρουμένων των αναλογιών.”

Για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές: “Όταν θέλεις να κάνεις αλλαγή, την κάνεις για να βελτιώσεις το παιχνίδι της ομάδας. Οι αλλαγές δεν θα βελτίωναν το παιχνίδι αν έβλεπε κανείς τις επιλογές μας. Ο Ντιγκινί τραυματίστηκε στην προθέρμανση και με τον Φετφατζίδη υπάρχει το θέμα με την μεταγραφή.”

Προτεινόμενα Άρθρα