Ένινγκ: Οι σκέψεις για το σχήμα του ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να μην έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο στην συνέχεια της σεζόν, αλλά μόνος αδιάφορος δεν μπορεί να παρουσιαστεί σε παιχνίδια όπως το αποψινό.

Ο χαρακτήρας του “τοπικού ντέρμπι” δίνει στους “κιτρινόμαυρους” έναν λόγο παραπάνω να παρουσιαστούν σοβαροί απόψε. Για αυτό και δεν αναμένεται να υπάρξουν δραστικές παρεμβάσεις στην ενδεκάδα της ομάδας. 

Τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, δεν αφήνουν πολλές επιλογές στον Μίκαελ Ένινγκ για το σχήμα που θα πρατάξει σήμερα, ειδικά μεσοαμυντικά.

Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τον Σάσα κατά πάσα πιθανότητα να παραμείνει σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Κόρχουτ στα αριστερά κα ιτο δίδυμο Ρόουζ-Δεληζήση στα στόπερ. 

Εφόσον ο Βραζιλιάνος παραμείνει στα μετόπισθεν, ο Τόνσο έχει θεωρητικά προβάδισμα έναντι του Μπα για να παίξει μαζί με τον Χαβιέ Ματίγια στα χαφ. 

Στην επίθεση, υπάρχει μία σκέψη να μείνει εκτός ο Φετφατζίδης, η υλοποίηση της οποίας ίσως φέρει στην ενδεκάδα τον Ντιγκινί, με τον Γκάμα να διατηρείται κανονικά στα εξτρέμ. Η απουσία του Λάρσον κάνει άκομα πιο δεδομένη την παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι δίπλα στον Ιντέγε.

Προτεινόμενα Άρθρα