Αντίδραση και γόητρο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χρονιά έχει τελειώσει ουσιαστικά για τον ΑΡΗ, όχι όμως και τυπικά.

Η ομάδα έχει μπροστά της ακόμα επτά ματς για τα πλέι οφ, αρχής γενομένης από το αποψινό… κλάσικο με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”  (19:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2).

Οι δύο “αιώνιοι” της Θεσσαλονίκης κοντράρονται ίσως σε ένα από τα πιο αδιάφορα ντέρμπι της τελευταίας 20ετίας. Πάντα όμως υπάρχει το κίνητρο του γοήτρου, το οποίο θα προτάξουν και στην αποψινή αναμέτρηση. Με την μικρή λεπτομέρεια της 2ης θέσης, να κάνει την μοναδική διαφορά για τους φιλοξενούμενους. 

ΑΡΗΣ: Μαζέυει τα κομμάτια του, ψάχνοντας… ένεση ψυχολογίας

Το κλίμα στους “κιτρινόμαυρους” παραμένει βαρύ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ και είναι θέμα κατά πόσο επηρεάσει την ομάδα στο αποψινό ντέρμπι. Θετικά ή αρνητικά. 

Ο Μίκαελ Ένινγκ κλήθηκε τα τελευταία 24ωρα να διαχειριστεί την άσχημη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, παράλληλα με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Λάρσον και Μαρτίνες ήρθαν για να προστεθούν στην λίστα των απόντων με τους Βέλεθ και Σόουζα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

ΠΑΟΚ: Τον… κρατάει μόνο η 2η θέση

Τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε στον ΠΑΟΚ, όπου το όλο κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Κάθε νέο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να εκτροχιάσει τα πράγματα για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Για αυτό και έχει τους δικούς της λόγους να βλέπει την νίκη απόψε ως… φάρμακο.

Πέλκας και Βιερίνια παραμένουν εκτός, ενώ στο “Βικελίδης” δεν θα βρεθεί επίσης ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης».

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-4η αγωνιστική play off Super League

-ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (19:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φέλικ Τσβάιερ
ΒΟΗΘΟΙ: Θόρστεν Σίφνερ, Μάρκο Άκμουλερ
4ος: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Σάσα Στέγκεμαν
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα