Εθνική Ομάδα: Νίκη για το γόητρο και το… ranking

από AllAboutARIS

Ολοκληρώνεται σήμερα (14/11, 21:45) και τυπικά η πορεία της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να υποδέχεται το Κόσοβο.

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για το ελληνικό σύνολο μιας και μετά την ήττα από την Ισπανία, αποκλείστηκε οριστικά από την προσπάθεια να βρεθεί τον χειμώνα του 2022 στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα γίνει στο Κατάρ. Ίσως ένα κίνητρο πάντως να αποτελούν οι βαθμολογίες σε UEFA και FIFA, ώστε να διατηρηθεί στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Φαν΄τ Σχιπ δεν υπολογίζει στον Σιώπη που συμπλήρωσε κάρτες, επιστρέφει όμως από την τιμωρία του ο Χατζηδιάκος, ο οποίος λογικά θα πάρει θέση στην τριάδα των στόπερ μαζί με τους Γούτα και Τζαβέλλα και τον Τσιμίκας να πηγαίνει αριστερά ως φουλ μπακ, ενώ την άλλη πλευρά θα καλύψει ο Ανδρούτσος.

Στα χαφ θα είναι ο Μπουχαλάκης πιθανότατα με τον Μάνταλο, στη μεσοεπιθετική γραμμή σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Πέλκα, ενώ μία θέση διεκδικούν ο Γιώργος Μασούρας και ο Χρήστος Τζόλης. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης οι Παυλίδης και Δουβίκας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ

 ΟΜΑΔΑ    ΑΓ. ΓΚΟΛ   ΒΑΘ. Ισπανία  7   14-5    16 Σουηδία  7   12-5    15 Ελλάδα   7    7-7     9 Γεωργία  8    6-12    7 Κόσοβο   7    4-14    4

Προτεινόμενα Άρθρα