Οι κουβέντες πάνω από μία τριάδα αγώνων…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όρεξη για πολλά λόγια δεν υπήρχε χθες στο Ρύσιο, παρά μόνο μερικές κουβέντες σε… πηγαδάκια που σχημάτισαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε αυτά έγιναν κάποιες κουβέντες για το προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που το συνέκριναν με άλλα δύο ματς της σεζόν, για να ακουστούν τα ονόματα των Μόλντε και ΠΑΟΚ.

Με τους Νορβηγούς, ο ΑΡΗΣ έφτασε πάλι μία ανάσα από την πρόκριση αλλά στο τέλος λύγισε. Με τον ΠΑΟΚ χρειαζόταν λιγότερο από ένα λεπτό για να φύγει με την νίκη από την Τούμπα, όμως προδόθηκε από μία αδράνεια στο φινάλε του ματς. Οπως δηλαδή και προχθές με την ΑΕΚ.

Το κοινό σημείο αναφοράς αυτών των αγώνων έδωσε… τροφή χθες για κάποιες συζητήσεις μεταξύ των παικτών, καταλήγοντας στο προφανές συμπέρασμα. Οτι η ομάδα δεν είχε φέτος την ικανότητα να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις στα κρίσιμα σημεία. 

Αυτό φυσικά εξελίσσεται σε μία από τις μεγάλες αλήθειες και παράλληλα σημαντικό πρόβλημα της ομάδας. Ένα αρνητικό το οποίο πρέπει να κρατήσει και να το διορθώσει. Είτε με επιλογές πιο έμπειρων παικτών είτε με καλύτερη καθοδήγηση από τον πάγκο για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα